la curtius

La Curtius - Microbrasserie liégeoise

Alles is ontstaan tijdens onze studies Landbouw & Voeding, daar is onze passie ontstaan voor het brouwen alsook het project om een Luiks prestige bier te ontwikkelen.
Onze micro-brouwerij moest zich in het hartje van "la cité ardente" bevinden en zo ook dezelfde dynamiek vertonen al seen streek in volle expansie en groei.
De volgende 3 jaren zijn zeer leerzaam geweest met ontmoetingen met meester-brouwers, Belgische maar ook van andere culturen. We hebben tijdens deze periode heel wat ge-experimenteerd, dit alles heeft ons uiteindelijk gebracht naar een nieuw en uniek bier met de naam "Curtius".
Sinds deze lente 2012 kan u onze brouwerij terugvinden in Rue de la Brasserie 18 , 4000 Luik
- See more at: http://www.lacurtius.com/nl/who#sthash.cKP735UW.dpuf

!

Curtius 37.5 cl

CUR-CUR-33
Gewicht: kg
Een Luiks bier, complex en elegant Curtius is een blond bier gebrouwen met hoogwaardige produkten van de beste kwaliteit. Met een licht aroma doch met verfrissende smaken. Samengesteld met verschillende malt gisten en tarwe, de basis geeft haar een aangename lichtheid terwijl de samenstelling van de hoppescheuten haar een subtiele bittere , florale nasmaak geven. Haar unieke smaak is het resultaat van verschillende gisting momenten en dit gedurende menige maanden. Curtius verdient het om een speciaal flesje te krijgen die zijn inhoud alle eer aan doet. Vandaar de keuze om het aan te bieden in een soort flacon, champagneflesje van 37,5 cl inclusief kroonkurk. Uiteraard is Curtius ook verkrijgbaar per vat. - See more at: http://www.lacurtius.com/nl/la-curtius#sthash.1RSxCgnY.dpuf

Curtius Glas

CUR-GLAS
Gewicht: kg