bruggetripel

Brouwerij De Gouden Boom

De GOUDEN BOOM
Steenhuffeldorp 3
B-1840 Steenhuffel, België

!

Brugse Tripel 1/3

604
Gewicht: kg
Het van oudsher Brugse stadsbier, krachtig en bitterzoet. BRUGGE Tripel heeft een mooie goudblonde kleur en een stevig, rotsachtig schuim dat een tekening van Brugs kantwerk achterlaat op het glas. Het aroma heeft een typisch fenolisch gerookte toets en de smaak is bitter, rijk en romig.
Brugse Tripel 1/3

Steenbrugge dubbel bruin 1/3

10175
Gewicht: kg
Het abdijbier STEENBRUGGE Dubbel Bruin is een bruin bier met een rondborstig karamel-moutkarakter en een fruitig, lichtgerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel ‘gruut’, met nadruk op kaneel. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.
Steenbrugge dubbel bruin 1/3

Steenbrugge tripel blauwl 1/3

10177
Gewicht: kg
Het abdijbier STEENBRUGGE Tripel is een goudblond bier met een afgerond moutkarakter, een geparfumeerde hoptoets, een warme, volle smaak en een fruitig lichtgerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel gruut. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.
Steenbrugge tripel blauwl 1/3

Steenbrugge blond geel 1/3

10176
Gewicht: kg
Het abdijbier STEENBRUGGE Blond is een blond bier met een warme, volle smaak en een fruitig, lichtgerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel ‘gruut’. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.
Steenbrugge blond geel 1/3

Steenbrugge wit 1/3

10178
Gewicht: kg
Het abdijbier STEENBRUGGE Wit-Blanche is een tarwebier gebrouwen met 40% ongemouten tarwe en 60% mout. Het heeft een verfrissende smaak en een fruitig, lichtgerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel ‘gruut’, met nadruk op koriander en curaçao. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles.
Steenbrugge wit 1/3