Moonshine: Moonshine is de Amerikaanse term voor zelfgemaakte sterkedrank. De uitdrukking is waarschijnlijk ontstaan vanwege het feit dat het stoken van alcohol illegaal was en daarom 's nachts 'bij maanlicht' gebeurde om ontdekking te voorkomen. Een andere theorie is dat smokkelaars de dozen waarin de drank zat zo aanduidden: 'That is mere moonshine' (het is maar maanlicht, er zit niets bijzonders in). In de Verenigde Staten wordt illegale destillatie vaak geassocieerd met de Appalachen en de daar wonende hillbillies.

!

Danny's Moonshine Hazelnoot 70 cl

DM-HAZEL
Weight: kg
Deze Belgische Moonshine van Brouwerij Danny uit Mere is gebaseerd op een infusie van hoofdzakelijk hazelnoten en kruiden met moonshine, gedistilleerd van graan. Drink deze likeur puur of in je favoriete cocktail als ook in je koffie.

Danny's Moonshine Hawai 70 cl

DM-HAWAI
Weight: kg
Gebaseerd op een infusie van tropisch fruit waarvan hoofdzakelijk ananas en kruiden met moonshine gedistilleerd van graan. Drink deze likeur puur of gebruik hem in je favoriete cocktail.

Danny's Moonshine Bosbes 70 cl

DM-BOSB
Weight: kg
Gebaseerd op een infusie voornamelijk van bosbessen , kruiden en moonshine. gedistilleerd van graan. Drink deze likeur puur of gebruik hem in je favoriete cocktail.

Danny's Moonshine Ahorn 70 cl

DM-AHOR
Weight: kg
Gebaseerd op een infusie van hoofdzakelijk esdoornsiroop en kruiden, gedistilleerd van graan. drink deze likeur puur of gebruik hem in je favoriete cocktail.