Moonshine: Moonshine is de Amerikaanse term voor zelfgemaakte sterkedrank. De uitdrukking is waarschijnlijk ontstaan vanwege het feit dat het stoken van alcohol illegaal was en daarom 's nachts 'bij maanlicht' gebeurde om ontdekking te voorkomen. Een andere theorie is dat smokkelaars de dozen waarin de drank zat zo aanduidden: 'That is mere moonshine' (het is maar maanlicht, er zit niets bijzonders in). In de Verenigde Staten wordt illegale destillatie vaak geassocieerd met de Appalachen en de daar wonende hillbillies.

!

Danny's Moonshine Hawai 70 cl

DM-HAWAI
Gewicht: kg
Gebaseerd op een infusie van tropisch fruit waarvan hoofdzakelijk ananas en kruiden met moonshine gedistilleerd van graan. Drink deze likeur puur of gebruik hem in je favoriete cocktail.

Danny's Moonshine Bosbes 70 cl

DM-BOSB
Gewicht: kg
Gebaseerd op een infusie voornamelijk van bosbessen , kruiden en moonshine. gedistilleerd van graan. Drink deze likeur puur of gebruik hem in je favoriete cocktail.

Danny's Moonshine Ahorn 70 cl

DM-AHOR
Gewicht: kg
Gebaseerd op een infusie van hoofdzakelijk esdoornsiroop en kruiden, gedistilleerd van graan. drink deze likeur puur of gebruik hem in je favoriete cocktail.